Woonwinkel weer brandschoon dankzij Glasbewassing Arnhem

logo clarity cleaning

glasbewassingAl 5 jaar ben ik voor mezelf bezig. Zo run ik een eigen woonwinkel. We bieden meubels aan voor alle ruimtes in het huis. Alles wat je bij meubels kan bedenken, hebben we. Er komen veel klanten in de zaak en dat is ook de reden waarom het bedrijf zo goed loopt. De klanten die in onze winkel komen, nemen soms veel troep met zich mee. Denk hierbij aan vieze schoenen, kleine papiertjes van snoepjes die ze kunnen pakken in de winkel, en vlekken op de meubels. Ook de ramen zijn naar verloop van tijd niet altijd even schoon. Dat is ook de reden waarom we opzoek zijn gegaan naar een goed en vooral ervaren schoonmaakbedrijf voor onze meubelwinkel.

Twijfelde er niet aan om contact op te nemen

Het zoeken van een goed schoonmaakbedrijf ging makkelijker dan gedacht. Zo zochten we op het internet wat op over schoonmaakbedrijven, en kwamen we vervolgens al uit bij een goed bedrijf. Namelijk Glasbewassing Arnhem. Een schoonmaakbedrijf dat specialist is op het gebied van schoonmaken. Alle medewerkers hebben een officieel VCA certificaat en weten daarom ook hoe ze het beste kunnen schoonmaken. Daarom twijfelde we er niet aan om contact op te nemen met Glasbewassing Arnhem.

schoonmaakbedrijf

Glasbewassing Arnhem doet haar werk goed

Na een aantal onderhandelingen was het eindelijk rond; Glasbewassing Arnhem ging bij ons de hygiƫne verzorgen. De onderhandelingen die we deden met Glasbewassing verliepen erg flexibel. Dit kwam door de goede communicatie die we hadden met het bedrijf. De eerste keer dat Glasbewassing Arnhem bij ons de zaak kwam opschonen, stonden we met veel verbazing toe te kijken. Zo was de zaak brandschoon en zagen we meteen wat we de afgelopen jaren hadden laten liggen op het gebied van schoonmaken. Voorlopig houden we Glasbewassing Arnhem in dienst als vast schoonmaakbedrijf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *