Op de beste manier sporten dankzij Personal trainer Deventer

personal trainer Eindhoven

In de zomervakantie ben ik eens gaan nadenken over mijn gezondheid. Omdat ik in die tijd erg met mezelf in de weg zat, kwam ik tot de conclusie dat er iets moest veranderen aan mijn gezondheid. Het kwam er op neer dat ik behoorlijk wat kilootjes eraf wilde gooien. Om deze doelstelling te behalen, schreef ik me in bij een sportschool bij mijn in de buurt. Ik begon hier diezelfde week nog met sporten. In het begin vond ik dit erg leuk, dit kwam vooral omdat ik dacht dat ik ‘goed’ bezig was. Maar na een paar weken zag ik nog steeds geen resultaat en elke keer na het sporten had ik enorme spierpijn.

Het sporten moest op een andere manier

Omdat ik geen resultaat zag en alleen maar spierpijn had, besefte ik dat ik iets fout deed. Het gene wat ik nodig had, was begeleiding onder sporten. Ik dacht meteen aan een personal trainer. Ik wilde best sporten onder begeleiding van een personal trainer, maar niet bij die sportschool. Ik zocht daarom een andere sportschool met personal trainers. Na enige tijd vond ik deze dan ook daadwerkelijk. Ik kwam uit bij personal trainer Deventer. Hier ben ik vervolgens zaken mee gaan doen.

Erg tevreden tot nu toe

personal trainer Eindhoven

In dezelfde week kwam ik nog in gesprek met personal trainer Deventer. We hebben samen de punten die bij het nemen van een personal trainer kwamen kijken, doorgenomen. Ik vond het erg aantrekkelijk en ging akkoord met een half jaar begeleid sporten. De zomervakantie, de periode waarin ik mij inschreef voor het begeleid sporten, is alweer een paar maanden voorbij. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de lessen die ik heb van de personal trainer. Ik weet veel meer over sporten en ook weet ik hoe ik dit op de beste manier moet doen. In mijn gewicht zie ik ook al verschil. Het gaat de goede kant op! Ik heb er alle vertrouwen in dat ik mijn doel ga behalen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *