Online Marketing Events

Video is King

Er zijn tal van dingen die je online en offline kunt doen in termen van marketing. Video heeft lange tijd een toppositie ingenomen op dit terrein. Met een video is het heel gemakkelijk om de koopdrempel te verlagen omdat de (bedrijfs)video die het unieke verhaal van je merk vertelt; long-form is ideaal om een merk tot leven te brengen en klanten een toegevoegde waarde te bieden waardoor ze blijven terugkomen voor meer.

Hybride opzet

Tijdens de pandemie zijn er allerlei zaken ontwikkeld die het mogelijk maakten voor bedrijven om gewoon door te gaan met de business. Gelukkig maar! Ondanks hun duidelijke beperkingen bieden hybride evenementen een aantal interessante mogelijkheden voor merken. Virtuele of hybride evenementen maken het een stuk gemakkelijker om sprekers van over de hele wereld erbij te betrekken – op voorwaarde dat ze rekening houden met verschillen in tijdzone.

Laatste nieuws

Geplaatst op

Online marketing events anno 2023

We bieden je een exclusieve inkijk in de opwindende wereld van...

Geplaatst op

Groeien in de horeca

Ben jij een beginnend bedrijf in de horecabranche of ben je al een tijdje in...

Geplaatst op

Het meemaken van trauma

Het doorstaan van iets traumatiserend kan erg lang bij je blijven hangen, zeker...

Thuiswerken

Onderdeel van een bedrijfsvoering anno nu is de mogelijkheid om thuis te werken. Dit vraagt vaak ook aanpassingen van je woning. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw bureau of een mooie aankleding van je thuiskantoor. Op onze site nemen we dit aspect van de business met je door in onze blogs.

Over ons

Marketingevents zijn geweldig om je bedrijf mee op de kaart te zetten. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ onlinemarketingevents.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden