Een refurbished IPhone kopen voor een lage prijs, wie wil dat nou niet?

Laatst ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe telefoon. Dit was omdat mijn oude telefoon het had begeven toen ik op vakantie was. Ik sprong er namelijk mee het water in. Omdat de telefoon al behoorlijk oud was, was het voor mij niet interessant om hem te laten maken. Ik wilde daarom hoe dan ook een nette zakelijke telefoon kopen.

Een nieuwe telefoon ging het niet worden helaas

Het zoeken van een telefoon was moeilijker dan gedacht. Zeker als je een budget hebt waar je je aan moet houden. Eerst begon ik met zoeken op het internet. Hier zag ik veel dure telefoons staan met abonnementen waar je u tegen zegt. Na enige tijd gezocht te hebben op nieuwe telefoons, kwam ik tot de conclusie dat het een tweedehands telefoon ging worden. Vervolgens bekeek ik deze ook. Toch vond ik de tweedehands telefoons er erg oud uitzien en wilde ik wel een nieuwere. Gelukkig kwam mijn broer met een goede tip, zo vertelde hij mij: ‘’ga een refurbished iPhone kopen’’. In het begin wist ik niet wat hij hiermee bedoelde maar na even zoeken op het internet, wist ik het; een nieuwe telefoon die bijvoorbeeld terug komt van een klant die hem een week heeft gebruikt.

Notteerde het adres en ging langs

Omdat ik erg geïnteresseerd was in dit soort telefoons, zocht ik op de zoekterm: ‘’Refurbished IPhone kopen’’. Na een minuut was het al bingo. Ik kwam namelijk op de site van JorShop terecht. Hier zag ik prachtige telefoons voor prachtige prijzen. Ik noteerde meteen het adres en ging langs bij JorShop voor een refurbished iPhone kopen. Hier had ik na een korte tijd al een goede telefoon op de kop getikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *