Computer snel gemaakt door Comp It Easy

comp it easy

Een leven zonder computer kan ik niet meer voorstellen. Ik gebruik hem namelijk dagelijks. Zelf gebruik ik hem voor mijn werk en gewoon voor de vrije tijd natuurlijk. Bijvoorbeeld als ik iets wil weten over een bedrijf of winkel, gebruik ik hem. Ook speel ik er vaak games op. Alleen ging er vorige week na al die tijd toch een keer mis. Ik startte de computer op en ik kreeg een zwart scherm. Ook maakte de pc een piepend geluid en het leek wel alsof het geluid als microfoon diende. Ik praatte namelijk wat en ik hoorde mezelf terug in het geluid dat de pc maakte. Ik ervaarde het zelf als een hele rare opvatting en wist niet wat ik moest doen.

Na 2 dagen stonden ze al op de stoepcomp it easy

Toen het piepende geluiden al een kwartier bleven aanhouden, probeerde ik het op te lossen. Helaas ging het geluid niet meer weg en besloot ik om de computer af te sluiten. Ik moest vervolgens opzoek gaan naar een computerreparatiewinkel. Na heel eventjes zoeken op het internet kwam ik al snel terecht bij  de winkel Comp It Easy. Ik stuurde een mailtje en kreeg dezelfde dag nog een bericht terug. Ze boden gelijk aan om langs te komen bij mijn huis. Hiermee ging ik akkoord en ze stonden na 2 dagen al op de stoep.

‘’Bedankte de medewerker van Comp It Easy’’

Toen de medewerker van Comp It Easy langskwam bij mijn huis, hebben we eerst een lekker bakje koffie gedronken. Daarna is de medewerker van Comp It Easy aan de slag gegaan met mijn computer. Hij loste het probleem binnen een kwartiertje op. Daarna deed de computer het weer fantastisch. Ik bedankte de medewerker van Comp It Easy voor het maken van mijn computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *