Administratiekantoor Eindhoven regelt mijn administratie

administratiekantoor Eindhoven

administratiekantoor EindhovenSinds 2008 run ik mijn eigen marketing bureau. Het bedrijf loopt goed maar dat was in het begin wel anders. Zo kwam ik aan veel kosten tekort en heb ik echt een moeilijke tijd gehad. Langzamer hand ging het bedrijf gelukkig steeds een beetje beter draaien. Beetje bij beetje en nu heb ik een zeer goed lopend marketingbedrijf. Wel kom ik nog aan een aantal dingen tekort. Zo ben ik een lange tijd opzoek gegaan naar een administratief medewerker. Deze heb ik uiteindelijk niet gevonden. Ik had de vacature hiervoor een jaar er op staan maar helaas, geen sollicitanten. Omdat de administratie mij veel te veel werd besloot ik om bij een administratiekantoor aan te kloppen.

Tevreden over de werkzaamheden van Administratiekantoor Eindhoven

Ik klopte bij administratiekantoor Eindhoven aan. Daar heb ik vervolgens een goed gesprek gehad over de toekomst van mijn bedrijf op het gebied van administratie. Uiteindelijk besloten we om met elkaar in zee te gaan. Nu administratiekantoor Eindhoven al 2 maanden haar werk doet, kan ik zeker niet klagen. Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden die zij verrichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *